soccerteambuilder

Benvingut a SoccerTeamBuilder.

Aconsegueix més audiència i importància pel teu club. Arriba a més seguidors a través de la nova plataforma web soccerteambuilder.com Informa als teus seguidors de tota l’actualitat del club. Fes que el teu club guanyi audiència a través del món digital. Publica i comparteix qualsevol contingut en l’extensa xarxa social, ensenya classificacions, resultats, cròniques, imatges, vídeos, estadístiques... Tot això i més totalment autogestionable, no necessitareu gurus informàtics ni persones tecnològicament avançades ni dissenyadors excèntrics, qualsevol persona podrà crear i compartir contingut d’una manera molt fàcil i amigable. Pàgina totalment SEO-Friendly, estem constantment fent el seguiment de la pàgina per intentar millorar el posicionament en els buscadors.

Descobreix més
150
,00
€/any
El preu no inclou IVA.

Aquí tens algunes característiques...

I moltes més que arribaran!

CLASSIFICACIÓ

Fes que els teus seguidors tinguin la classificació en temps real de cada equip inclús per jornades. I si vols comparteix-la a les xarxes socials.

RESULTATS I CRÒNIQUES

Informa de tots els resultats del teu equip amb la crònica e imatges. Veuràs com molta gent s’interessa pel teu equip. Ep, no només els partits de lliga, també podeu posar els resultats dels tornejos i amistosos que disputeu.

ESTADÍSTIQUES

Sou millor equip a casa o a fora? Mostra l’evolució de la classificació i compara els partits de casa amb els de fora. Amb un click el teu entrenador i els teus seguidors trobaran la resposta.

BLOG

Sempre futbol, sempre futbol, es que no sabem parlar de res més? Si organitzeu esdeveniments, feu actes publicitaris, col·laboreu amb beneficència, regaleu joguets als nens necessitats... podreu publicar-ho tot al blog!!! I evidentment també podreu publicar

MEDIA

Una pila de mòbils d’última tecnologia permeten tenir una quantitat de fotos indecent, penja-les i que tothom les vegi!! Les podràs agrupar per albums.

PUBLICITATS PATROCINADORS

Vols aconseguir més patrocinadors? Ofereix la publicitat de la web i aconsegueix més financiació per el club!!

ADMINISTRACIÓ

Tot això deu ser molt complexe de gestionar... hauré de necessitar algú que li agradi el món web... segurament són pensaments que has tingut mentre llegies el mail... doncs t’equivoques, hem dissenyat una interfície super intuïtiva que qualsevol usuari de qualsevol nivell pot utilitzar.

TRESORERIA

Amb l’administració de la web hi ha un apartat que us permet de gestionar els cobraments i pagaments del club... ni un € més que no sabem on ha anat.

Aquí tens alguns exemples.

La web del teu club pot estar entre les següents immediatament!

Contacte

Rebràs una resposta ben aviat!


Troba'ns a...